Comença la segona setmana!

Avui ha començat la segona setmana del Casal d’estiu de la FUB!! Han arribat nous nens i nenes i ens hem començat a conèixer.

Primerament, hem fet unes targetes amb el nom de cada infant, les quals utilitzarem el dimecres quan fem la sortida a la Fundació Alícia. Després hem anat a esmorzar i entre tots hem parat taula i hem tallat la fruita a troços; per esmorzar hem menjat meló,  síndria, cireres, maduixes, poma i albercoc, però també hem menjat xocolata, que és el que els ha agradat més a tots!

Després d’esmorzar i de rentar els plats i les taules, hem anat a la Lacetània i hem jugat amb un “paracaigudes”: ens hem amagat, hem passat per sota, hem intentat que les pilotes caiguéssin pel forat…. també hem jugat a futbol, hem fet el joc del mocador, el de la bomba i el d’arrencar cebes.

Finalment, i abans de marxar d’allà, ens hem relaxat tot fent-nos massatges a l’esquena els uns als altres.

Demà farem una gimcana on haureu de passar unes proves per finalment fer una remullada. Veniu preparats i preparades que ens mullarem de valent!

 

Leave a Reply