Educar les emocions, educar per ser feliços

El proper dimarts dia 28 de maig a les 18h i a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem la cinquena i última xerrada del IV Cicle Obert de Conferències Educatives. Aquest cop anirà a càrrec d’Eva Bach Cobacho, i portarà per títol “Educar les emocions, educar per ser feliços. Bases i reptes de futur de l’educació emocional“.

Dimarts 28 de maig  “Educar les emocions, educar per ser feliços. Bases i reptes de futur de l’educació emocional” a càrrec d’Eva Bach.

Eva Bach Cobacho és llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Mestra, formadora de formadors i escriptora, és especialista en desenvolupament personal, inteligencia emocional, comunicació i relacions interpersonals. És diplomada en Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt de Barcelona i el CUDEC (México).
Pertany a l’equip del programa “Emocions i Desenvolupament Personal del Professorat” del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, així com també al grup de treball en Pedagogia Sistèmica de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Actualment es dedica a la formació permanent de professorat, pares i adults en general i imparteix també alguns cursos per a empreses. Es professora en varis postgraus universitaris i assessora pedagògica en diverses institucions i organismes públics i privats.
Autora de varis artícles i llibres: Sedúcete para seducir (Paidós y Edicions 62), Des-edúcate (Paidós y Edicions 62). Lo más cerca posible (Wolters Kluwer España), e-mociones, comunicar y educar a través de la red (Ediciones Ceac) y El divorcio que nos une (Ediciones Ceac).

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!

Deixa un comentari