Escola inclusiva: utopia o realitat

El proper dimecres dia 15 de maig a les 18h i a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem la quarta xerrada del IV Cicle Obert de Conferències Educatives. Aquest cop anirà a càrrec de Pere Pujolàs, i portarà per títol “Escola inclusiva: utopia o realitat”.

Dimecres 15 de maig  “Escola inclusiva: utopia o realitat” a càrrec de Pere Pujolàs.
Pere Pujolàs és Llicenciat en Filosofia i Lletres, doctor en Pedagogia i té el màster en Intervenció Psicopedagògica i assessorament curricular.
Actualment és professor titular de la Facultat d’Educació de la Universidad de Vic, i professor del Màster Interuniversitari en Educació Inclusiva (Universitat de Vic – Universitat de les Illes Balears – Universitat de Lleida). És profesor del Curs d’expert universitari en aprenentatge cooperatiu de la Universitat de Alcalà de Henares. És també assessor psicopedagògic en un equip d’orientació i assessorament psicopedagògic (EAP).
Es autor de varis llibres com: Atención a la diversidad y aprendizaje cooperativo en la educación obligatoria (2001), Aprender juntos alumnos diferentes (2004), i  9 ideas clave. El aprendizaje cooperativo (2008).

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!

Leave a Reply