IV Cicle Obert Conferències Educatives

Des dels Estudis d’Educació Infantil de la FUB us volem informar de les properes xerrades que es faran dins el IV Cicle Obert de Conferències Educatives:

  • Dijous 21 de març  *Canvi de dia*Educar de bon humor” a càrrec de Carles Capdevila.

Llicenciat en filosofia i periodista, Carles Capdevila és l’actual director del diari ARA.
Amb una llarga experiència en premsa escrita, ha estat també director i presentador de programes com Eduqueu les criatures de Catalunya Ràdio, amb el que va obtenir el Premi Radio Associació 2010 al millor programa de ràdio de Catalunya, i d’Alguna pregunta més, també de Catalunya Ràdio, guanyador del Premi Nacional de Periodisme (2003) i Premi de Guió CAC (2004).
En televisió ha estat, entre altres, director i presentador del programa Qui els va parir de Televisió de Catalunya, i des del 2004 fins l’actualitat, director de l’APM.
Ha publicat també varis llibres, entre els quals Criatura i companyia, guanyador del Premi Pere IV d’humor i Sàtira el 1999. 

Per a més informació: www.carlescapdevila.com

  • Dimecres 24 d’abril  “Una escola bressol per a tothom: repte o realitat?” a càrrec de Nexe Fundació.

Nexe Fundació és una entitat sense afany de lucre que neix l’any 1991 amb la missió i el compromís de millorar la qualitat de vida d’infants amb pluridiscapacitat i de les seves famílies.

Per a més informació: www.nexefundacio.org

  • Dimecres 15 de maig  “Escola inclusiva: utopia o realitat” a càrrec de Pere
    Pujolàs
    .
    Pere Pujolàs és Llicenciat en Filosofia i Lletres, doctor en Pedagogia i té el màster en Intervenció Psicopedagògica i assessorament curricular.
    Actualment és professor titular de la Facultat d’Educació de la Universidad de Vic, i professor del Màster Interuniversitari en Educació Inclusiva (Universitat de Vic – Universitat de les Illes Balears – Universitat de Lleida). És profesor del Curs d’expert universitari en aprenentatge cooperatiu de la Universitat de Alcalà de Henares. És també assessor psicopedagògic en un equip d’orientació i assessorament psicopedagògic (EAP).
    Es autor de varis llibres com: Atención a la diversidad y aprendizaje cooperativo en la educación obligatoria (2001), Aprender juntos alumnos diferentes (2004), i  9 ideas clave. El aprendizaje cooperativo (2008).

  • Dimarts 28 de maig  “Educar les emocions, educar per ser feliços. Bases i reptes de futur de l’educació emocional” a càrrec d’Eva Bach Cobacho.

    Eva Bach Cobacho és llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Mestra, formadora de formadors i escriptora, és especialista en desenvolupament personal, inteligencia emocional, comunicació i relacions interpersonals. És diplomada en Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt de Barcelona i el CUDEC (México).
    Pertany a l’equipo del programa “Emocions i Desenvolupament Personal del Professorat” del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, així com també al grup de treball en Pedagogia Sistèmica de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.
    Actualment es dedica a la formació permanent de professorat, pares i adults en general i imparteix també alguns cursos per a empreses. Es professora en varis postgraus universitaris i assessora pedagògica en diverses institucions i organismes públics i privats.
    Autora de varis artícles i llibres: Sedúcete para seducir (Paidós y Edicions 62), Des-edúcate (Paidós y Edicions 62). Lo más cerca posible (Wolters Kluwer España), e-mociones, comunicar y educar a través de la red (Ediciones Ceac) y El divorcio que nos une (Ediciones Ceac).

L’hora d’inici de les xerrades és a les 18h, a la Sala d’Actes de la FUB. Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari