IV Jornades de Diàlegs Educatius “Una altra educació és possible”

Els proppassats dies 16 i 17 de novembre els Estudis d’Educació Infantil de la FUB vam celebrar la 4a edició de les Jornades de Diàlegs Educatius, que enguany portaven com a títol “Una altra educació és possible”, motivats i motivades per com potenciar les experiències d’aprenentatge amb sentit a partir de propostes pedagògiques interessants.

Estem realment molt contents i contentes d’haver pogut celebrar aquestes Jornades tenint en compte el context en què ens trobem i és una satisfacció trobar mestres compromesos i compromeses amb la seva tasca i que busquen millorar dia a dia.

Us deixem, doncs, amb un recull de les conferències i d’alguns laboratoris que es van dur a terme:

Recull de les xerrades:

  • Xerrada inaugural “Sabem que s’aprèn amb sentit…”, a càrrec de Fernando Hernández (Catedràtic de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, doctor en Psicologia i formador de mestres i professors de tots els nivells educatius).

Per veure la xerrada completa, cliqueu aquí.

Resum de la xerrada “Sabem que s’aprèn amb sentit…”

  •  Xerrada tancament “A favor de una escuela educativa. Educarse en la era digital”, a càrrec d’Ángel Pérez Gómez (Catedràtic de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de Màlaga).

Per veure la xerrada completa, cliqueu aquí.

Resum de la xerrada “A favor de una escuela educativa. Educarse en la era digital”

Recull d’algunes Experiències d’Escoles:

Moltes gràcies a tots els i les assistents a les Jornades i a les vostres valoracions, i ens veiem a la propera edició!

Estudis d’Educació Infantil

Deixa un comentari