IV Jornades de Diàlegs Educatius: Una altra educació és possible

Els propers 16 i 17 de novembre els Estudis d’Educació Infantil de la FUB celebrarem la 4a edició de les Jornades de Diàlegs Educatius, que enguany porten com a títol “Una altra educació és possible”, motivats i motivades per com potenciar les experiències d’aprenentatge a l’escola a partir de propostes pedagògiques interessants.

Una altra educació és possiblePROGRAMA:

Divendres 16 de novembre:

 • 16:30h: Mostra d’intervencions educatives competencials a 0-6, a càrrec d’alumnes de 3r i 4t del grau en Educació Infantil de la FUB.
 • 18:00h: Inauguració de les Jornades.
 • 18:30h: Xerrada inaugural “Sabem que s’aprèn amb sentit…”, a càrrec de Fernando Hernández (Catedràtic de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, doctor en Psicologia i formador de mestres i professors de tots els nivells educatius). Resum de la xerrada

 

 • 20:00h: Recordo perfectament la meva escola
  Performance a càrrec de professors i alumnes del Cicle formatiu de grau superior d’Animació Sociocultural i Turisme, de l’Institut Guillem Catà de Manresa. Pretenem reflexionar sobre  l’educació que hem rebut i sobre la figura de l’ensenyant, amb el propòsit d’ajudar a prendre posició cap a un altre manera d’educar possible. La idea és esdevenir RARs, és a dir, reflexionar, actuar i tornar a reflexionar!

Logo

Dissabte 17 de novembre:

 • 9:00h: Experiències d’escoles I:

 • 10:30h: Esmorzar.
 • 11:00h: Experiències d’escoles II:

 • 12:30h: Xerrada tancament “A favor de una escuela educativa. Educarse en la era digital”, a càrrec d’Ángel Pérez Gómez (Catedràtic de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de Màlaga). Resum de la xerrada

 

 • 13:30h: Cloenda.

PREUS:

 • Preu General de les Jornades: 60€
 • Preu reduït per a mestres d’escoles de pràctiques FUB:50€
 • Preu reduït per a professorat col·laborador i alumnes FUB: 30€

INSCRIPCIONS: Cliqueu aquí.

TRIA DE LABORATORIS: Cliqueu aquí.

Formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

En un moment de crisi com el que estem vivint ens hem de preocupar per oferir als nostres infants l’Educació de Qualitat que es mereixen més que mai, així que celebrem poder dur a terme unes Jornades com aquestes.

Us hi esperem!

Estudis d’Educació Infantil

3 Replies to “IV Jornades de Diàlegs Educatius: Una altra educació és possible

 1. Aquest cap de setmana he rebut una alenada d’aire fresc i m’ha refermat que “alguna cosa està canviant” en l’àmbit educatiu. Endavant i felicitats!

 2. Moltíssimes felicitats per aquestes Jornades, pel seu tema central, per la qualitat dels ponents que hi participen, i per la profunditat de les experiències que es presenten. Iniciatives com aquesta ens fan sommiar, i confiar, en un futur esperançador per a les joves generacions. Malgrat m’encantaria participar-hi, hi a compromiss previs que no ho faran possible, i envejo, amorosament, a les persones que hi pdran assistir i gaudir-les. Per molts anys! Una abraçada! Carles

Leave a Reply