154 alumnes d’Educació Infantil de la FUB comencen els curs fent pràctiques

L’inici del curs escolar ha coincidit, un any més, amb el començament de les pràctiques que han de fer els i les alumnes dels estudis del Grau en Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

La Sara Osuna, alumna de 3r d'Educació Infantil de la FUB, a l'escola Espill de Manresa

Des dels estudis considerem molt valuós que els i les nostres alumnes puguin veure i viure, com a mínim, un període d’adaptació a l’escola dins de les assignatures de Pràcticum, perquè el període d’adaptació és un període de temps diferenciat dins la vida d’escola i els donarà una vivència i una experiència molt útil i enriquidora per a la seva futura professió.

 

Enguany, són 54 alumnes de tercer curs els que faran pràctiques en 27 escoles i 100 més de quart que les faran en 46 escoles i llars d’infants de diverses parts del territori: Anoia, Bages, Berguedà, Solsonès, Barcelonès, Vallès Occidental i Oriental i Garraf, i, per primera vegada, a Perpinyà (França).

Per a més informació consulteu l’article de La Vanguardia al següent enllaç: http://www.lavanguardia.com/local/20120913/54349303132/estudiantes-practicas-refuerzan-inicio-curso-bages.html

Bon inici de curs i de Pràcticum!!

Leave a Reply