Curs primers auxilis i reanimació cardiopulmonar pedriàtica bàsica

Aquest curs s’adreça a mestres, monitors, pares, cuidadors i no professionals de la salut en general. Però és especialment interessant per mestres o monitors que vulguin aprendre a reaccionar davant d’una parada cardiorespiratòria (PCR) o d’obstrucció de la via aèria per un cos estrany, doncs la probabilitat que pugui passar és força més alta.  

El curs només és un dissabte al matí (el 20 d’octubre) i es farà en grups reduïts per tal que puguin aprendre bé la tècnica, i també es donarà nocions bàsiques de primers auxilis per atendre aquelles urgències pediàtriques més freqüents (una intoxicació, ferides, cops …).

El curs està acreditat per la Societat Catalana de Pediatria i,  si es supera, s’obté el Diploma en RCP bàsica pediàtrica.

Inscripció

Deixa un comentari