Espai Infantil FUB

Aquest proppassat dissabte, 21 d’abril, i coincidint amb la Jornada de Portes Obertes de la FUB, els Estudis d’Educació Infantil van organitzar, per segona vegada, l’Espai Infantil FUB.

Aquest espai infantil va rebre la visita d’una trentena d’infants, d’entre 0 i 6 anys, que van poder gaudir de diverses propostes pedagògiques que hi tenien cabuda: safates d’experimentació, espais de creació a través de la pintura, un racó amb lupes binoculars, material sensorial, un racó de lectura,…

A més, es va informar a les famílies que per als mesos de juny i juliol, els Estudis d’Educació Infantil organitzen per primera vegada un casal d’estiu, el Campus Infantil FUB, amb la col·laboració de la Fundació Alícia. Si en voleu rebre més informació envieu un correu a educacio.infantil@fub.edu.

Moltes gràcies a totes les persones que vau venir a gaudir de l’Espai Infantil, aquí us en deixem un recull de fotografies, i us hi esperem l’any vinent!

Leave a Reply