Guifré El Pilós convida els nens de Navarcles a aprendre història.

Lluís García Coca (CEIP Catalunya – Navarcles)

Resum:
Presentem una unitat de programació sobre l’Edat Mitjana realitzada en un entorn Moodle i orientada als alumnes de Cicle Superior de Primària. Les activitats estan repartides en cinc cursos que treballen els següents temes: Històries i Llegendes, Els Castells, La Societat Medieval: els nobles, els cavallers, els monjos, els artesans i els pagesos, La Salut i La Cultura i l’Art.
El fil conductor del projecte és la figura d’un personatge històric, el Comte Guifré el Pelós, la llegenda del qual serveix de punt de partida i de motivació. Gràcies a les activitats (fòrums, webquests, glossaris, wikis, tasques, qüestionaris…) que els proposa el comte a través de les notícies i els missatges, els alumnes s’endinsen en l’Edat Mitjana.

Nivell/Etapa educatiu/va:
-Cicle Superior de Primària

Per saber-ne més:
http://phobos.xtec.cat/lgarcia9/moodle
http://phobos.xtec.cat/lgarcia9/bloc

Deixa un comentari