“Cirugía mínimamente invasiva del pie”

El passat mes de desembre es va publicar el llibre especialitzat en tècniques de cirurgia de mínima incisió del peu titulat “Cirugía Mínimamente Invasiva del pie”.Aquest llibre és un referent científic i acadèmic de la cirurgia podològica. L´obra presenta una actualització de les tècniques de cirurgia de mínima incisió del peu, les tècniques d´anestèsia, les pautes postquirúrgiques i el futur o noves tendències en la cirurgia de mínima incisió del peu.

En aquest llibre han col·laborat de forma molt important com autors els professors de l´assignatura Cirurgia de Mínima Incisió del peu, del quart curs de Grau de Podología de la Facultat de Ciències de la Salut del Campus Manresa de la UVic-UCC, Lluís Castillo i Bernat Cabestany, fent honor a l´important tasca de la nostra universitat, que va ser la primera de l’estat espanyol que va incloure l’assignatura de Cirurgia Mis en el seu pla d’estudis.


Lluís Castillo, professor del grau en Podologia de la Facultat de Ciències de la Salut del Campus Manresa de la UVic-UCC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.