El Professor Lluís Castillo a la XVIII Jornada Internacional de Podologia de Sao Paulo

El professor Lluís Castillo ha participat a la XVIII Jornada Internacional de Podologia amb una conferència sobre “Realitat Augmentada, nou mètode de docència”. El congrés s’ha celebreat a Sao Paulo (Brasil), els dies 2 i 3 de novembre.

La realitat augmentada és una nova metodologia docent que els estudis de Podologia de la FUB utilitzan des del curs passat a les classes d’anatomia (veure entrada al Bloc de la Dra. Violeida Sánchez) col·laborant amb el projecte del professor Javier Ferrer de la Universitat Catòlica de València.

Ens omple de satisfacció, tant que la FUB hagi pogut participar en aquest acte a nivell internacional, com de poder col·laborar amb altres companys i Universitats.
 

Xavier Ortas Deunosajut
Sotsdirector de Podologia de la FUB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.