El President del Col•legi de Podòlegs de Catalunya visita la FUB.

El passat dilluns 3 de desembre, el President del Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya va visitar la Fundació Universitària del Bages. El Sr. José Manuel Ogalla va mantindré una reunió amb el Director General de la FUB, el Sr. Valentí Martínez, amb la Directora de l’Escola de Ciències de la Salut, la Sra. Imma Ubiergo, amb la Directora de la Clínica Universitària, la Sra. Teresa Solé i amb el Sotsdirector dels Estudis de Podologia, el Sr. Xavier Ortas.

A la trobada es van tractar temes d’interès tant a nivell universitari com a nivell professional dels podòlegs i es van obrir portes per col·laboracions futures, sobretot en l’àmbit de la formació contínua.

Per finalitzar la trobada, es va realitzar una visita a la nova Clínica Universitària, on es va mostrar i explicar al Sr. Ogalla tots els nous espais i equipaments. El President dels podòlegs va felicitar els responsables de la FUB, tant per les noves instal·lacions com per la tasca feta en els últims 13 anys en la formació de nous Podòlegs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.