Quarta setmana del Campus (13 de juliol al 17 de juliol)

Quarta setmana ja! Hem passat l’equador del nostre Campus Infantil i no volem que s’acabi. Voleu veure què hem fet aquesta setmana? Som-hi!

Quina sort tenim de poder gaudir dels nostres patis, mireu quin munt de coses hem fet aquesta setmana!

Anem a Casa Ametller i sortim a explorar

Fa dies que trobàvem molts plàstics al nostre pati interior, eren bosses que utilitzen a Casa Ametller per seguretat i higiene, i vam veure que arribaven fins a les nostres instal·lacions perquè els hi feia falta una tapa a les escombraries. Vam decidir escriure’ls una carta per informar-los del que passava i així entre tots trobar una solució.

També vam anar a explorar una mica més el nostre entorn, i vam trobar un munt de brossa per tot arreu.

Fem fang amb un bloc d’argila!

Setmanes enrere, vam provar si amb diferents tipus de terres podíem fer una bola, i vam descobrir que amb algunes d’elles sí, i que a més, questes boles quedaven dures com si fossin pedres. Partint d’aquest repte, ens en va sorgir un altre…. Podem fer que un bloc d’argila seca es converteixi en fang modelable? Mireu, mireu…!

Baldufes.

Ens encanta provar com giren les baldufes, veure per on es mouen més ràpid i fer-les ballar molt i molt. Així doncs vam decidir crear les nostres amb tot de material que teníem pel LAB! Com hem de construir una baldufa perquè pugui donar voltes? Parlem, provem, i pensem com fer-ho.

Van sortir baldufes de tota mena, grans, petites, llargues, curtes… Però sabeu què? Vam aconseguir que giressin i ballessin com les que ja teníem.

Taller de pròtesis dentals.

L’Anna, professora de la FUB, ens va convidar a visitar el seu laboratori de pròtesis dentals, i nosaltres no ens ho vam ni pensar, de cap que hi vam anar! Abans d’anar-hi vam escriure tot de preguntes que li volíem fer:

  • Per què cauen les dents?
  • Per què hi ha gent que porta “ferros”?
  • Quantes dents tenim?
  • Per què surt sang quan cau una dent?

L’Anna ens va explicar la importància de rentar-nos bé les dents, perquè només les canviem una vegada i les hem de cuidar.

Allà al seu laboratori fan tot el que necessita la nostra boca que no ho tenim de manera natural, és a dir, coses externes que li posem quan ens cau una dent definitiva, i en necessitem una altra, quan tenim les dents tortes i ens fa falta ortodòncia, entre d’altres moltes coses.

Fem una bassa al pati de sorra

Podem fer una bassa al pati i que l’aigua no marxi? Mireu com ho vam fer!

Ens fem massatges

Els moments de calma i relaxació també són molt importants. Ens encanta fer-nos massatges!

Ei! Tornem a anar al cinema!

El cinema va ser tot un èxit, i aquesta setmana repetim, però amb un curtmetratge diferent, això sí, amb ració de crispetes per a tothom! Hem mirat “El viatge de l’Unai”.

Heu vist quina setmana hem tingut? Acabem a tope d’energia i amb moltes ganes d’encetar nova setmana.

Equip LAB!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *