Primera setmana del Campus d’Umanresa!

Ja fa dues setmanes que hem començat una nova edició del Campus d’Umanresa. Hem començat amb molta energia i molt entusiasme! Alguns nens i nenes s’han retrobat després d’un any, i d’altres, aquest any ha estat la seva primera vegada.


A ESMORZAR!

Cada dia hem decidit entre tots què esmorzar i hem anat a comprar l’esmorzar al supermercat del costat del Lab 0_6 i ens l’hem preparat. Un dia, pa amb tomàquet i embotit, iogurt amb cereals, fruita… I per acabar a rentar plats!


AQUEST ANY HI HA NOVETATS… ESPAIS NOUS!

Aquest any ens hem trobat amb dos espais nous, un és l’ESPAI TALLER de la planta baixa, allà ens hem trobat un munt de propostes: jocs que ens han deixat el CAE durant tot el Campus, un racó de biblioteca, racó per pintar, material divers per a fer construccions… ha estat tota una sorpresa! Hi havia jocs que no els coneixíem i entre nosaltres ens els hem explicat.

L’altre espai nou que teniem era… l’ESPAI EXTERIOR! Amb un munt de propostes, i el lloc ideal per poder jugar amb la sorra i l’aigua! 


VISITEM LA BIBLIOTECA DE L’ATENEU

Cada dijous anem a la Biblioteca de l’Ateneu a gaudir de bones lectures. Primer de tot hem anat a buscar algun conte que ens cridés l’atenció i ens els hem llegit lliurement, amb grup, i… amb molta atenció! Després l’Anna, una de les bibliotecàries, ens va explicar: què podríem trobar a la biblioteca, l’hospital dels llibres i ens va explicar uns quants contes. Però… abans de marxar totes i tots vam agafar un conte de préstec i ens els vam emportar al nostre racó de contes del Lab 0_6!


EXPERIMENTEM AL LAB 0_6

I com no, l’Espai Lab, que aquest ja ens el coneixem! Amb un munt de propostes per poder passar moltes estones experimentant i millor si és amb companyia!!

I aquesta proposta de tubs… que ens té fascinats i fascinades, té tantes possibilitats que mai s’acaben. No pot passar desapercebuda quan pugem al Lab!

Quina setmana més explosiva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.