Últim dia de Campus.

Mireu què hem trobat al pati! És un mineral? Un vidre? Gel?

En parlem i fem les nostres hipòtesis: no pot ser gel perquè es desfaria; un mineral no pot ser perquè els minerals no surten al pati; és una pedra de color blanc i transparent;  a l’entrada del Lab hi ha una pedra semblant però molt més grossa! La mirem i la toquem.

La tastem i és salada! És una pedra de sal?

Comparem diverses “pedres”, la que hem trobat al pati, les que tenim a la taula de minerals, la de l’entrada del Lab… i arribem a la conclusió que allò que hem trobat al pati és un tros de vidre! No s’assembla de res a totes les altres pedres que tenim.

Hem passat una setmana fantàstica! Des del Campus Umanresa us volem desitjar una bona entrada de curs. No pareu mai d’experimentar i d’aprendre!

Equip del Campus.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.