Fem un mural de com creixen les plantes

Tot i dir-nos bon dia, no ens ha semblat tan bo… Plovia molt!!!!

Avui ha sigut el primer dia de la setmana, hem descobert que hi ha nens i nenes nous que s’han presentat. Abans un grup de nens ha anat a buscar cereals i llet al Mercadona mentre els altres estaven a l’aula fent propostes i activitats.

Deprés d’haver esmorzat i jugat una estona…

SONY DSCHem anat a fer un mural de com creixen les plantes. Hi havia una taula amb material. Primer hem fet una prova per veure com quedava i després hem enganxat el material en el mural, en funció de com ho havíem decidit. Aixó ho hem fet amb quatre grups. Ho explicarem als altres companys/es demà!

SONY DSCSONY DSCEsprem que us hagi agradat el que us hem explicat!
Molts petons i moltes abraçades,
Adrià, Judit, Abril, Xènia i Marc Grima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.