Juguem al carrer tot descobrint Manresa

Aquest matí per fi ens ha acompanyat el sol! I gràcies a això hem pogut gaudir de la sortida pel centre de Manresa. Així doncs, ens hem posat les gorres, les targetes identificatives, les nostres motxilles i hem recorregut plaça per plaça per jugar, riure i passar-nos-ho genial!

CIMG2613 CIMG2617

 

Quan ha arribat l’hora d’esmorzar hem anat cap al mercat Puigmercadal. Hem vist les peixateries, carnisseries, fruiteries… Aprofitant que estàvem aquí hem decidit comprar l’esmorzar: plàtans, pomes i fruits secs. Però no us enganyarem… un dia és un dia i ens hem donat un petit capritx comprant una piruleta per cadascú. A més a més, a la sortida del mercat ens han regalat un dibuix de la mascota del Puigmercadal i un llibre del mercat il·lustrat per la Pilarín Bayés.
CIMG2628 CIMG2630 CIMG2631Un cop esmorzats, hem continuat la nostra ruta de jocs a les places. Quan estàvem a la Plana de l’Om ens hem trobat un cartell que ens ha ajudat a situar-nos i veure tots els llocs que hem recorregut a través del mapa.
CIMG2637Hem acabat ben cansats però el temps ens ha passat volant!
CIMG2640I com que avui és divendres torna a ser un dia amb una petita part trista perquè marxen alguns nens i nenes del campus. Núria, Lia, Martina, Olga, Laia, Oriol, Roger i Jana esperem que hagueu gaudit molt d’aquest campus! Que tingueu molt bon estiu!!!

Foto de grup:

CIMG2603

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.