Descobrim un nou espai… Lacetània

Avui hem començat el dia alguns anant a comprar l’esmorzar (pa amb tomàquet i embotit) i els altres jugant per l’espai. Després, hem recordat la carta que ens va deixar la Lili amb unes petites coses misterioses que no sabíem que eren. Avui hem descobert que hi havia moltes coses (botons, llavors, pasta de lletres…), les hem separat, classificat i nombrat en petites ampolles. D’aquesta manera ens ha ajudat a saber què era cada cosa. Hem fet el mateix procés amb les plantes aromàtiques que vam recollir ahir al Món Sant Benet.
CIMG2579

CIMG2584

CIMG2605 CIMG2576 CIMG2608Un cop hem esmorzat hem descobert el nou espai del Lacetània, un gimnàs ple de material: cordes, màrfegues, espatlleres… Hem rigut, jugat i ens ho hem passat molt bé! Al cap d’una estona hem fet jocs amb grups i ens hem relaxat amb música tranquil·la.


CIMG2595

CIMG2597

Recordeu que demà anem a descobrir els espais de Manresa i ens trobarem a les 9:00 a Plaça Espanya. Esperem que faci molt bon temps!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.