Primera remullada del campus !!!

Quan ens hem dit bon dia al dematí sabíem que hi havia dues noticies importants. Avui és l’aniversari de la Jana, fa 6 anys, per això li hem cantat tots la cançó de l’aniversari. Felicitats Jana!!! L’altre notícia no era tan alegre, era l’últim dia de l’Ian al campus.

Avui els més grans estaven inspirats i ens han volgut fer una obra de teatre amb les disfresses! En aquesta obra hi havia vampirs, zombies, humans… Hem rigut i ens ha agradat moltíssim!

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

Ens ha tocat fer la llista de la compra de l’esmorzar i aprofitant que hi havia el mercat del barri, hem aprofitat per anar-hi a buscar la fruita!

SONY DSC SONY DSCSONY DSC

 

Com que ja feia molta calooooor… hem anat a fer la primera gran remullada! Hem fet servir cubells, pistoles d’aigua, xaringues… hem acabat tots ben molls!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

 

 

 

 

Per acabar el dia, hem decidit fer un petit detall a  l’Ian. Ens hem fet una foto tots junts i hem firmat en una postal. Fins aviat Ian!!

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Bon cap de setmana pares, mares, nens, nenes, avis, àvies, tiets, tietes i tots els que visiteu el nostre bloc. Fins dilluns!

Un pensament a “Primera remullada del campus !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *