Mirar la tele per millorar la comprensió oral?

Quan el nostre nivell d’anglretro-vintage-tv-setès no és molt elevat, intentar seguir tota una pel·lícula en versió original pot convertir-se en una veritable tortura i provocar-nos una sensació de frustració i d’estar perdent el temps, per molt que el professor ens insisteixi que mirar la tele en anglès és un bon exercici per millorar la nostra comprensió oral. Com ho hem de fer, doncs?

En aquest article del diari El País, quatre experts en comunicació (un escriptor, una cantant, un professor i un catedràtic) ens donen pistes per identificar quin tipus de series són les que ens poden ajudar més i com ens les hauríem de mirar per treure’n el millor rendiment a nivell lingüístic.

Us donem una pista… Coneixeu l’Homer, la Marge, el Bart i la Lisa?

Las mejores series para hacer oído

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.