7 enllaços molt útils pels estudiants d’anglès

Si estàs fent un curs d’anglès al Servei d’Idiomes UManresa, els següents enllaços et poden resultar de molta utilitat. Tot i que els webs i les xarxes socials no poden substituir una classe presencial fel que fa a l’efectivitat de l’aprenentatge, aquests webs poden ajudar-te a ampliar el teu vocabulari, repassar estructures, reforçar aquells aspectes que portis més fluixos o poder servir-te com a complement per preparar-te per a exàmens de tots nivells:working-girl-laptop

Learn English Online (http://www.learn-english-online.org): Un recurs gratuït orientat a estudiants de nivell inicial o pre-intermedi (nivells A1 o A2). Hi trobareu 11 unitats que cobreixen els aspectes més bàsics de la comunicació en anglès; cada unitat conté texts, exemples gràfics, exercicis i tests de seguiment.

Word2Word (http://www.word2word.com): Una enorme base de dades de recursos per consultar des de casa, que comprèn des de cursos i motors de traducció fins a fòrums, chats i comunitats virtuals, tot  relacionat amb l’aprenentatge de l’anglès.

Activities for ESL Students (http://a4esl.org): Una amplia selecció de qüestionaris tipus quizz, tests i activitats per aprendre i estudiar anglès, de nivell inicial fins a intermedi (A1 – B1). També conté podcasts, vídeos i jocs.

MES English (http://www.mes-english.com): Tot i que es tracta d’un web orientat a professors d’anglès, inclou una sèrie de recursos dels quals els estudiants en poden treure molt rendiment, especialment pel que fa a flashcards, fitxes d’activitats (worksheets), vídeos i jocs.

Dave’s ELS Café (http://www.eslcafe.com): El blog del professor Dave Sperling ofereix materials i recursos educatius a professors i estudiants de tot el món, classificats per categories com lliçons de gramàtica, pronunciació, llenguatge col·loquial (slang), tests, fòrums, etc.

ESL Podcast (https://www.eslpod.com/website): Aquest web de podcasts especialment orientats a l’aprenentatge presenta diàriament clips d’àudio adaptats a diferents ritmes per tal d’ajudar els usuaris a millorar la seva comprensió oral. La web està gestionada per professors d’anglès amb més de 30 anys d’experiència com a docents de llengua estrangera.

Nonstop English (www.nonstopenglish.com): Un web estructurat de manera molt sistemàtica que permet millorar l’anglès a través de tests motivadors creats per a cada nivell. S’hi afegeixen nous tests cada setmana per ajudar els usuaris a seguir millorant les seves habilitats comunicatives de manera progressiva i continuada.

2 Replies to “7 enllaços molt útils pels estudiants d’anglès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada