6 avantatges de fer un intensiu d’idiomes

Fa pocs dies parlàvem dels beneficis dels cursos d’estiu, una modalitat de cursos que cada vegada té més acceptació a tota Europa. Davant el fet innegable que l’aprenentatge d’una segona llengua és ja una necessitat imperiosa en la societat actual, eflip flops shellsls cursos intensius representen una alternativa molt interessant a la formació que es fa durant el curs acadèmic i ens permeten aprofitar l’estiu per fer un avanç important en els nostres coneixements de la llengua estrangera.

Però aquests cursos ofereixen, a més, una sèrie d’avantatges addicionals molt interessants:

 1. Progrés i resultats molts més ràpids, gràcies a la concentracilingüística.

 2. Els continguts estan més personalitzats i adequats a cada grup ja que, degut a la limitació de temps, els continguts es centren en els aspectes més essencials, funcionals i útils del programa de cada nivell.

 3. Són ideals per a totes aquelles persones que durant el curs acadèmic no poden fer formació en idioma per problemes d’agenda o d’horari. Per altra banda, el fet de trobar-se en un moment de l’any amb menys estrès per la feina o els estudis facilita que l’alumne pugui concentrar-se de manera més exclusiva en els aprenentatges.

4. Apliquen un metodologia dinàmica i pràctica, en un ambient distès i participatiu, amb major èmfasi en les destreses productives (speaking i writing). La major participació dels membres de cada grup fa les classes més experiencials i enriquidores.

5. Són idonis per acabar-se de preparar per a exàmens oficials de diferents nivells (B1, B2, C1…) que, a la vegada, poden afavorir el teu currículum i millorar les teves oportunitats laborals.

6. Representen una magnífica oportunitat de conèixer gent nova amb la qual tindràs, com a mínim, un interès comú: les ganes d’aprendre l’idioma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada