‘TALENT i NOVES ORGANITZACIONS’. 27 de novembre a les 18:30h.

 

‘TALENT I NOVES ORGANITZACIONS’, temes del proper cicle de conferències FUB-EMPRESA

Els estudis de grau en Gestió d’Empreses posen en marxa aquest mes de novembre una nova edició del cicle de conferències FUB Empresa. En aquesta ocasió, el cicle es proposa donar a conèixer aspectes rellevants i difondre nous models en la gestió de persones a les organitzacions , a més de presentar experiències d’èxit i de bones pràctiques. FUB Empresa és un cicle que s’adreça tant a l’alumnat dels estudis de Gestió d’Empreses, empreses del territori, així com al públic en general. Aquest any comptem amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona.

El cicle s’inicia amb la conferència titulada ‘Quines són les persones que necessiten les empreses avui’. Serà Marta Colomer, consultora Social i d’Empresa i especialista en metodologies d’orientació i intermediació laboral, l’encarregada de parlar d’aquesta qüestió, que s’il·lustrarà amb la presencia de representants de dos casos d’èxit, la Fundació Exit i l’empresa FNAC. La conferència tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda.

La conferenciant ens parlarà de quins són els perfils que necessiten les empreses avui: persones versàtils, coneixedores del context i de si mateixes, joves entusiastes que tenen la formació necessària per executar eficientment i eficaçment la seva feina… Ens introduirà en com les empreses necessiten planificar i incorporar un sistema que permeti reconèixer les competències de les persones en els processos de selecció, avaluació de l’acompliment i desenvolupament. I veurem què poden fer els joves davant d’aquesta situació …, com definir el projecte professional en clau de competències. Finalitzarem la conferència veient un cas de bones pràctiques de la Fundació Exit i l’empresa FNAC.

Dia i hora: Dimecres, 27 de novembre a les 18:30 a la sala d’actes de la FUB . Manresa.

El cicle continuarà el mes de desembre amb una conferència sobre ‘La gestió d’equips des del nou paradigma empresarial’, que anirà a càrrec del cofundador i partner de Pinea3, Xavier Tarré, i del director pedagògic d’Escola Joviat, Jordi Vilaseca. La tercera xerrada s’ha programat per al mes de març i tractarà sobre ‘Cuidar i desenvolupar el teu talent’. La pronunciarà la llicenciada en Psicologia i consultora per al desenvolupament de persones i organitzacions, Àngels Paredes. Clourà el cicle, el mes de maig, el sotsdirector del diari Expansión, Martí Saballs, que parlarà de la premsa econòmica i del talent per informar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.