Post sobre els postgraus d’Empresa

La gestió de l’empresa s’especialitza i reclama professionals preparats que puguin atendre eficientment les seves diferents àrees funcionals

La gestió de l’empresa en els seus diferents àmbits funcionals demana una actualització periòdica de coneixement, eines i tècniques. El dinamisme i la complexitat del sistema tributari, el sorgiment de nous productes financers que, a més, prenen una dimensió cada cop més globalitzada o la necessitat creixent d’una gestió eficient dels recursos humans són algunes de les motivacions que duen als directius i quadres intermedis de les empreses a millorar la seva preparació.

L’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages (FUB) vol atendre, amb la seva proposta de postgraus d’Empresa, aquesta demanda dels professionals de la gestió empresarial. En el curs 2012-2013, n’ofereix un total de cinc: de Fiscalitat, de Direcció i gestió d’empreses vitivinícoles, de Gestió de persones a les organitzacions i direcció de recursos humans, de Comptabilitat i finances i de Direcció i gestió de centres sociosanitaris i d’atenció a les persones amb dependència.

Aquesta tardor es posaran en marxa la vuitena edició del postgrau en Fiscalitat i la quarta del de Comptabilitat i finances i de Gestió de persones a les organitzacions. En tots tres casos, es fa un èmfasi especial en connectar molt de prop teoria i pràctica professional i en oferir continguts actualitzats, tant en tendències de gestió com en normativa.

També començarà a final d’any, la segona edició del postgrau en Direcció i gestió de centres sociosanitaris i d’atenció a les persones amb dependència. És un curs que casa l’expertesa en gestió empresarial de la FUB i el coneixement de la realitat sociosanitària de la Unió Catalana d’Hospitals. S’imparteix a Barcelona, a la seu d’aquesta institució.

Finalment, el postgrau en Direcció i gestió d’empreses vitivinícoles encara la segona meitat de l’itinerari que va iniciar el passat mes de març. La previsió és que, la primavera del 2013, engegui la seva sisena edició. Es tracta d’una formació molt específica adreçada a la preparació de professionals de la gestió d’empreses del món del vi. S’imparteix a la seu de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, a Vilafranca del Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada