Post sobre el postgrau en gestió de persones a les organitzacions – direcció de recursos humans

La FUB organitza un postgrau per especialitzar-se en la direcció i gestió de recursos humans

La direcció de recursos humans és un àmbit d’especialització que, en els darrers temps, ha anat adquirint importància ja que és una àrea clau per al desenvolupament d’una empresa, sigui gran sigui petita. Des de la captació a l’organització, la formació o l’avaluació, la gestió de persones i equips de treball esdevé un element clau de la competitivitat i eficiència empresarial.

L’Escola de Formació Contínua de la FUB organitza la quarta edició del postgrau en Gestió de Persones a les Organitzacions i en Direcció de Recursos Humans. Els seus continguts se centren a oferir als alumnes eines i recursos d’aplicació immediata en els seus llocs de treball. Es tracta de coneixements tècnics però també d’habilitats personals com la capacitat per prendre decisions amb visió estratègica o per liderar equips.

El postgrau utilitza un doble entorn d’aprenentatge: l’activitat presencial a l’aula i la comunitària al campus virtual. Les sessions presencials serveixen per situar els participants en contextos reals d’actuació i desenvolupament de recursos humans; s’analitzen i contrasten situacions extretes de la pràctica professional, experiències de gestió i models teòrics per obtenir a partir de la reflexió i l’acció incorporar nous coneixements i habilitats. Les activitats online, en canvi, donen continuïtat a aquest aprenentatge: serveixen per treballar sobre documentació real i actual i per establir una base de recursos professionals disponibles a la xarxa útils per mantenir-se al dia. Igualment, l’entorn virtual permet establir relacions de cooperació entre els estudiants i amb l’equip docent.

<enllaç al vídeo sobre el postgrau que hi ha a Youtube>:  http://www.youtube.com/watch?v=vV6Pp8f3IHM

Més informació sobre el Postgrau en Gestió de persones a les organitzacions – Direcció de recursos humans >

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada