Post sobre el postgrau en fiscalitat

La complexitat i el dinamisme del nostre sistema tributari requereixen especialistes en fiscalitat

El sistema tributari espanyol i català es caracteritzen per la seva gran complexitat i dinamisme. En aquest context, donar respostes adequades i eficients requereix d’experts que coneguin a fons les diverses figures impositives. De totes maneres, el coneixement de la normativa estrictament fiscal no és suficient per al professional: el domini de la normativa comptable i la capacitat per analitzar estats financers en són un complement imprescindible.

Aquest conjunt de coneixements i habilitats constitueixen l’eix del postgrau en Fiscalitat de l’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages. S’estructura en cinc mòduls sobre dret tributari, tributació directa i indirecta, comptabilitat fiscal i tributació subestatal. L’objectiu és que tots els alumnes, en finalitzar la formació, siguin capaços de realitzar una planificació i una anàlisi fiscal, de gestionar els tributs del sistema impositiu català i espanyol i d’impugnar les liquidacions tributàries.

El curs es duu a terme de novembre de 2013 a juny de 2014, en horari de dilluns i dimecres de 6 de la tarda a 9 del vespre. El seu aprofitament dóna dret a un diploma de postgrau en Fiscalitat expedit per la Universitat Autònoma de Barcelona.

<enllaç al vídeo sobre el postgrau que hi ha a Youtube>: http://www.youtube.com/watch?v=Dy1purV3uT8

Més informació sobre el Postgrau en Fiscalitat >

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.