Miquel Puig, al cicle sobre economia i República

La propera conferència del cicle sobre economia i República es farà el dijous 15 de desembre a la FUB2 (Bases de Manresa, 1, antic CTM. Manresa), a dos quarts de vuit del vespre.
En aquesta segona conferència del cicle organitzat per l’ANC i Òmnium Bages, amb la col·laboració de UManresa-FUB, i presentada per Sebastià Catllà, empresari i president de la Fundació Ampans, l’economista Miquel Puig, exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, articulista i tertulià habitual en diversos mitjans, parlarà del tema: Productivitat i equitat: el somni català, en el marc del procés que està vivint Catalunya.
Un bon funcionament de l’economia serà fonamental per a la República Catalana. La superació definitiva de la crisi, el foment de l’activitat econòmica, la seva internacionalització, la reducció dràstica de l’atur, el finançament adequat dels serveis socials bàsics, l’enfortiment de l’estat del benestar, la construcció d’infraestructures necessàries, el sosteniment i la millora del sistema de pensions, etc. són objectius destacats que sens dubte la nova república s’haurà de plantejar. Catalunya és un país econòmicament avançat. I amb la independència encara ho ha de ser més. Amb el cicle L’activitat econòmica en la República Catalana volem contribuir a difondre les línies bàsiques d’una economia catalana que ha de ser dinàmica i competitiva, però també equitativa i solidària respecte de tots els ciutadans.

cicle-economic-flyer-miquel-puig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada