La Universitat Emprèn lliura els premis als millors projectes empresarials i d’emprenedoria

La cinquena edició del programa la Universitat Emprèn va celebrar ahir dia 8 de juliol, a la Sala d’Actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM).

La benvinguda la va donar la Sra. Maria Rosa Argelaguet, directora de l’EPSEM conjuntament amb el Sr. Antoni Llobet, regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa. Tos dos van destacar el valor del programa, la col·laboració entre les universitats per crear sinergies i apropar els estudiants a l’empresa i al mercat. El Sr. Lobet va ressaltar la importància de tenir a Manresa un Campus Universitari de qualitat i l’esforç que es fa des d’ anys a nivell municipal per a fomentar l’emprenedoria (programes des de primària, secundària i fins a la universitat) com a eix per al futur professional dels alumnes i alhora el benefici que comporta l’esperit emprenedor que repercuteix a tota la societat.

Seguidament el Dr. Xavier Gamisans (Sotsdirector de recerca i innovació de l’EPSEM) va posar en evidència la necessitat de col·laborar universitat + empresa + administració local, per mitjà de l’èxit obtingut amb el grup de recerca d’EPSEM aplicats a les olors de la depuradora de Cunit-Cubelles

A continuació els alumnes participants dels projectes d’aquesta edició van fer la seva presentació. Després de la deliberació del jurat la regidora Sra. Sílvia Gratacós (regidora de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Manresa) va entregar els premis conjuntament amb els representants de les universitats manresanes participants (FUB, UOC i EPSEM).

La Sra. Gratacós va fer la clausura de l’acte agraint a tots els alumnes la seva participació i a les universitats per promoure l’emprenedoria al municipi.

Millor pla d’empresa
Guanyadors pla d'empresaProjecte: FONTSALUT (una planta embotelladora amb aigües subterrànies)
Alumnes: Maria Barsalà (EPSEM) i Xavier Prat (FUB)
Premis:
Ajuntament de Manresa: 1.500 Euros
FUB: 75% de descompte sobre el preu de matrícula en un postgrau de l’àmbit d’empresa de la FUB
UOC: Una unitat a escollir dins el programa de gestió i direcció de microempreses.

Accèssit al millor pla d’empresa
Guanyador accessitProjecte: ESAQUI (una plataforma e-commerce multiservei per a petits comerços de proximitat)
Alumne: Sergi Caellas (FUB)
Premis:
Ajuntament de Manresa: 750 Euros
FUB: 50% de descompte sobre el preu de matrícula en un postgrau de l’àmbit d’empresa de la FUB
UOC: Una unitat a escollir dins el programa de gestió i direcció de microempreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada