La Universitat Emprèn-3ª edició Jornada final

 

Dia: 6 de juny de 2012, a les 18.30 h
Lloc: Sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.
Av. Bases de Manresa, 61-73. 08242-MANRESA

La Universitat Emprèn és un projecte que vol fomentar i sensibilitzar la cultura emprenedora i la creació d’empreses entre els joves universitaris de Manresa, per tal d’incrementar  a mig i llarg termini el número d’iniciatives i projectes empresarials promogudes per aquests col·lectius.
En el marc d’aquest projecte, l’Ajuntament de Manresa,  els Estudis d’Empresa de la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) , acorden realitzar una actuació consistent en la creació d’un màxim de 5 grups de treball  per a desenvolupar plans d’empresa a partir de projectes de fi de carrera presentats per estudiants de l’EPSEM.

Els projectes millor valorats pel jurat rebran un premi econòmic de 3000€ el primer premi; i 1500€ el segon premi.

Participants 2a Edició Universitat Emprèn

Els projectes que es presentaran i els seus autors són els següents:

ERS ENERGY  – Laura Bordes Garcia, Albert Llimos Guasch, Ainoa Perez Ortega, Carles Tapia Iglesias – Luis Haro Sotoca (EPSEM)
Empresa dedicada a la execució de projectes d’energies renovables i eficiència energètica aplicat a un conjunt que combina energia solar i caldera de biomassa, amb un consum molt petit i sense contaminar. Tenen dos tipus de clients: els domicilis particulars (instal·lació domèstica)  i les empreses (instal·lació industrial).

CARBONIC H2O  – Josep Orive Ferre, Marc Quintana Casas, Vidal-Josep Serra Guitart – Albert Illa Vila (EPSEM)
Empresa que munta i comercialitza un filtre de carbó actiu que s’encarrega d’eliminar el paracetamol que es pugi trobar a les aigües residuals que produeixen els hospitals i granges.

CLIMPELT  – Diana Georgiana Ivan, Inmaculada Lopera Cruz, Xavier Nicolich Salvat, Raquel Torreblanca Bedmar – Gregorio Heredia Alcalá (EPSEM)
Empresa dedicada a la fabricació i instal·lació d’un mòdul termoelèctric (calor) o refrigerador (fred) de Peltier, enfocat als usuaris de tendes de campanya per aconseguir una temperatura de confort a l’interior d’aquesta. És innovador per la poca perillositat i les facilitats de transportar i recarregar.

AEROQUAD  – Silvia Ferre Roca, Sonia Martinez Larrosa, Anna Ugarte Gonzalez  – Enric Sala Cardoso (EPSEM)
Empresa dedicada al muntatge i comercialització d’un guant, enginy per a fer volar un “quadcopter”. Destinat bàsicament a dos tipus de públic molt diferents: els que l’usen com a hobby i l’ús professional per a col·lectius com els mossos d’esquadra o els bombers.

VIMASI CRANES –  Carme Macià Ejea, M. José Sierra Balasch, Ester Vilar Parera – Eduard Martínez Pujol (EPSEM)
Empresa que comercialitza una grua de disseny innovador dins els sectors industrials i automobilístics, per tal de solucionar de forma simple i segura els problemes que comporta la manipulació de grans càrregues.

Programa de l’acte[>]

One Reply to “La Universitat Emprèn-3ª edició Jornada final”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada