INVITACIÓ BizBarcelona 2020

Els propers 21, 22 i 23 de setembre tindrà lloc el BIZBarcelona a Fira de Barcelona Montjuïc, on es trobaran totes les solucions per a empreses i persones emprenedores en una edició especial marcada per la crisi de la COVID-19. En aquest sentit, l’objectiu del BIZBarcelona 2020 serà la reactivació de l’economia amb la voluntat d’impulsar un gran esdeveniment de ciutat que impulsi tant l’activitat firal com el desenvolupament de negocis en un context encara d’important incertesa. 

Com serà aquesta edició?  
L’edició d’enguany tindrà un format híbrid que mantindrà la presencialitat de les activitats habituals del BIZBarcelona amb mesures higièniques, sanitàries i de distanciament social, però incorporant-hi també activitats en línia a través d’una plataforma que permetrà, entre d’altres coses, visualitzar algunes conferències en streaming, ser atès als estands virtualment i rebre assessorament en línia.  

Així mateix, per primera vegada, el BIZBarcelona es celebrarà en les mateixes dates que el Saló de l’Ocupació compartint el mateix espai.  

Podeu trovar el programa d’activitats a:  https://www.bizbarcelona.com/ca/programa/

Quines mesures de seguretat estan previstes?  

 

Fira de Barcelona ha fet un esforç molt important per tal de garantir al màxim la seguretat en totes les activitats presencials del BIZBarcelona i per fer-ho ha comptat amb la col·laboració de la consultora especialitzada en gestió de riscos Aon i l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona. Podeu consultar de manera resumida les mesures higièniques, sanitàries i de distanciament social previstes clicant aquí

 Com cal acreditar-se?   
Aquesta edició del BIZBarcelona serà gratuïta. Així mateix, i atès que aquesta edició és tant presencial com en línia hi ha dos sistemes d’acreditació:

  • Acreditació com a visitant presencial.
    Dona accés a la zona expositiva, sales de conferències i activitats. El registre també dona accés a l’esdeveniment virtual així com al Saló de l’Ocupació. Cal acreditar-se per cadascun dels 3 dies de manera diferenciada.
    Codi Diputació: 63AD6DD4
  • Acreditació com a visitant virtual.
    Dona accés a la plataforma virtual “Reactivem Barcelona Live” amb accés a conferències, activitats, catàleg d’expositors i serveis, etc.
    Codi Diputació: D8F78DA5 

Per acreditar-vos per qualsevol de les dues maneres podeu accedir aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada