Enquesta del Graduate Barometer Europe 2015 de trendence – Edició europea

trendence

L’institut d’investigació Trendence Institute de Berlín duu a terme l’enquesta estudiantil anual del Graduate Barometer Europe sobre carreres i trajectòries professionals, que es realitza online i a la qual us animem a participar.

Els estudis de Gestió d’Empreses de la Fundació Universitària del Bages (FUB) és un dels 1000 centres universitaris europeus que prenen part en el Graduate Barometer, l’enquesta sobre carreres i trajectòries professionals més important d’Europa. Entre les preguntes, s’inclou si esteu satisfet amb els vostres estudis i quines expectatives professionals teniu. L’enquesta recull opinions d’estudiants de tot Europa i explora les diferències i similituds que s’estableixen entre països.

Una vegada completada l’enquesta, podeu comparar les vostres respostes amb la mitjana dels estudiants europeus. A més, teniu l’oportunitat de guanyar un premi de 5 vals BestChoice Europe eShop de 500 € cadascun o 10 vals BestChoice Europe eShop de 200 € cadascun. Les respostes seran anònimes i les dades obtingudes quedaran protegides legalment.

Per participar-hi, simplement heu de clicar al següent enllaç:
www.trendence-gradbarometer.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.