El nou programa Prèmium afegeix valor al Grau en Gestió d’Empreses

PremiumLa Fundació Universitària del Bages (FUB) posarà en marxa el curs 2014-2015 el programa Prèmium dels estudis de Gestió d’Empreses per millorar la preparació dels alumnes de cara a la seva futura inserció laboral. Així, el programa posa l’accent en el reforç del coneixement de l’anglès i d’un segon idioma estranger (alemany o francès) i en l’adquisició d’experiència pràctica amb una estada becada d’un any a l’empresa. També contempla la realització de formació d’especialització en gestió empresarial, en paral•lel a la formació del grau. La participació en el programa Prèmium és voluntària i no implica un cost afegit per a l’alumne.

El programa Prèmium compta amb la col·laboració de 30 empreses que acolliran els estudiants per completar la seva formació acadèmica en un entorn professional real.

Empreses i alumnes participaran en una Fira del Mercat de Treball durant la qual es durà a terme el procés de selecció dels candidats per a cada lloc de pràctiques.

La presentació pública del programa Prèmium serà, aquest divendres, 13 de juny, a les 17.00, a la sala d’actes de la FUB. És un acte obert a totes les persones interessades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.