7 Motius per estudiar el Grau de Gestió d’Empreses de la FUB

gestio empresesFa uns dies que l’empresa Adecco  ha publicat el rànquing de titulacions amb més sortides professionals  de l’any 2013 i, un cop més, Administració i Direcció d’Empreses (ADE) torna a encapçalar la llista de titulacions amb més demanda, amb un 4,5% de les ofertes de treball, i la qual cosa suposa un increment de 3 dècimes respecte l’any anterior.

A Manresa, pots estudiar la titulació de Gestió d’Empreses (amb un contingut molt similar als estudis d’ADE), que aporta un valor afegit extraordinari. Si estàs pensant cursar estudis universitaris del camp de la gestió empresarial, et donem 7 motius per fer-ho a la Fundació Universitària del Bages (FUB):

1.La FUB t’ofereix l’opció Gestió d’Empreses PRÈMIUM, programa opcional que té com a finalitat millorar la preparació dels alumnes per a l’entorn professional. Posa l’accent en la internacionalització, el coneixement d’idiomes i el contacte amb el teixit empresarial.

2.T’ofereix la possibilitat de realitzar 4 cursos d’anglès i 2 cursos d’un segon idioma, opcionalment i sense cost afegit.

3.Podràs participar a la Fira de borsa de treball que, a més de situar-te en un context real de selecció de personal, et donarà la possibilitat de contactar amb empreses on realitzar pràctiques externes integrades dins el currículum acadèmic alhora que reps una beca-salari per la seva realització.

4.Trobaràs un equip de professors estretament vinculat a la pràctica professional, que t’ajudaran a adquirir les competències necessàries per desenvolupar la teva tasca com a futur gestor i directiu empresarial.

5.Podràs gaudir d’un entorn acadèmic especialment pensat per entrenar les habilitats emprenedora i innovadora. El programa FUB e+i (emprenedoria i innovació) t’ajudarà a desenvolupar els teus projectes, a crear l’empresa pròpia i/o esdevenir un emprenedor/a.

6.Tindràs un ampli ventall de possibilitats laborals: gestió i direcció d’empreses, consultoria, administració pública, entitats financeres, docència… La formació rebuda et permetrà treballar en diferents departaments de les empreses (comptabilitat, gestió fiscal i laboral, finances, gestió comercial i màrqueting, gestió de recursos humans, gestió internacional, direcció estratègica, gestió d’operacions i organització de la producció…).

7.Tot i la davallada a causa de la crisis, el 80% dels titulats d’Empresa de la FUB treballen. D’aquests, el 90% ho fa en feines estretament relacionades amb els estudis (segons el darrer estudi d’inserció laboral de la FUB).

El grau en Gestió d’Empreses capacita professionals per atendre les exigències de la gestió empresarial, especialment de les pime. Igualment, fa èmfasi en el desenvolupament de la cultura emprenedora entre el seu alumnat, tot promovent una actitud activa i desperta en la detecció i aprofitament d’oportunitats de negoci.
Mes informació [>]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.