L’art per capgirar l’aula. Dimas Fàbregas

Treballant l’art a l’aula de 4 anys. Escola La Immaculada. Vilassar de Dalt

El proper dijous 9 de gener a les 18’00 h a la Sala d’Actes d’UManresa, iniciem el XI Cicle Obert de Conferències Educatives del curs actual, dedicat a l’art a l’escola.

La xerrada “L’art per capgirar l’aula” planteja partir de la conversa contemplant obres d’art contemporani per a engegar projectes interdisciplinaris que afavoreixen un aprenentatge curricular globalitzat. La xerrada posa molt èmfasi en la idea de la conversa per generar coneixement i el fet de prendre els i les artistes com a referents.

Data: Dijous 9 de gener
Hora: 18’00
Lloc: Sala d’Actes Umanresa-FUB

Dimas Fàbregas és mestre especialista d’Educació Artística: Visual i Plàstica. Formador/Assessor en aprenentatge interdisciplinar. Membre de l’Equip ICE “Amb Sense. Art i Escola” de la UAB i membre de l’Equip de Formadors d’Aliances MAGNET de la Fundació Jaume Bofill.

Us recordem que totes les conferències del cicle són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a:  educacio.infantil@umanresa.cat

Igualment, per a tothom qui li interessa la temàtica de l’art a l’educació, us recordem que la xerrada inicia el curs “Escoles Singul-Arts“, que combina 4 xerrades i 3 visites a escoles i dóna lloc a un certificat de 20 hores del CIFE Umanresa (centre d’innovació educativa i de formació del professorat i altres professionals de l’educació de la UVic-UCC a la capital del Bages). Podeu consultar aquí l’oferta de cursos del CIFE.

Deixa un comentari