Campus Infantil Setembre 2019

30

Els teus fills començaran el curs amb empenta i motivació. El campus éuna estada per alimentar la curiositat científica, per desvetllar l’interès per fer i fer-se preguntes, per emocionar-se amb l’experimentació.

Què ens diuen els rastres? Qui ha pogut fer els forats que trobem a la natura? Podem transvassar aigua amb elements absorbents? Es poden anticipar trajectòries o recorreguts d’objectes en moviment? Què afecta la velocitat? El contacte amb els fenòmens del món mobilitza el pensament. El Lab 0-6 fomenta un acostament a la ciència des de la iniciativa personal per resoldre reptes.


Adreçat a:

Nenes i nens de 3 a 8 anys

Calendari i horari:
Del 3 al 6 de setembre de 2019
De dilluns a divendres de 9 a 14h

Matrícula aquí [>]

Preu
70 €, tota la setmana (inclou l’esmorzar saludable a mig matí)

Informació
A la instal·lacions del Lab 0-6:
Av. Bases de Manresa, 1. Manresa
93 877 41 79
lab06@umanresa.cat

I recordeu que podreu seguir totes les activitats setmanalment a través del:
Bloc del Campus Infantil >

Deixa un comentari