Grup de treball de reflexió sobre la vida quotidiana a l’escola bressol

Un grup de treball comporta el compromís dels participants en reflexionar al voltant d’algun tema comú a partir de lectures, de la pròpia experiència a l’aula, d’ordenar i argumentar per escrit les idees, etc. per aquest motiu es certifiquen el doble d’hores de la presencialitat. A més, volem que cada grup de treball tanqui el curs amb algun producte que es pugui donar a conèixer públicament: una entrada al Bloc, un article, una exposició, una sessió oberta a tothom…

El grup de treball de reflexió sobre la vida quotidiana a l’escola bressol té per objectius:

  • Crear una xarxa de persones amb interessos comuns on compartir inquietuds, experiències  i reflexions al voltant d’un tema comú: la vida quotidiana a l’escola bressol.
  • Conèixer i analitzar diferents experiències d’organització de la vida quotidiana a l’escola bressol.
  • Incorporar i avaluar en el dia a dia de l’escola bressol les reflexions dutes a terme al grup de treball amb el seu suport.
  • Donar a conèixer i intercanviar informació des diferents recursos, activitats, propostes, iniciatives,… d’actualitat relacionades amb l’educació en la petita infància.
  • Crear debat i discussió sobre un tema en comú per tal de donar resposta a les demandes i diferents situacions plantejades per les pròpies assistents.

La superació del requisit de certificació comporta la incorporació  automàtica de les hores del curs a l’expedient de cada participant.

Hores de durada:
40 hores (27 presencials + 13 no presencials) 

Dates de realització
24 de gener
7 de febrer
21 de febrer (sortida)
2 de març (sortida en dissabte)
14 de març
4 d’abril
25 d’abril
9 de maig
23 de maig

Horari de l’activitat:
Dijous, de 18’00 a 20’30 (trobades quinzenals)

Lloc de realització
Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

Destinataris:
Mestres , educadors/es estudiants i persones amb inquietud per  la seva tasca educativa.

Persona responsable de la formació:

Núria Vilaseca i Closa

Mestra d’educació infantil, especial i Terapeuta Ocupacional. Actualment educadora de la Llar d’infants Municipal “La Llum”. Membre del consell redactor de la Revista “Infància” editada per Rosa Sensat i del col·lectiu Una Altra Educació És Possible (UAEEP).


Cost del curs:
35 euros
31.50 euros per mestres d’escoles de pràctiques amb conveni amb els estudis d’educació infantil Umanresa , ex-alumnes i antics membres del grup.

COMPLET

Deixa un comentari