Grup de treball de neuroeducació

Us presentem la possibilitat de formar part d’un nou grup de treball sobre neuroeducació.

Els grups de treball pretenen reunir professionals amb inquietuds semblants que es comprometen a participar en les sessions conjuntes fent aportacions a partir de lectures i/o de la pròpia experiència. Es reuneixen quinzenalment en sessions de 2’30 hores (20 hores presencials) i donen dret a un certificat reconegut pel Departament d’Ensenyament de 40 hores, si es compleix amb l’assistència i el compromís de participació. Cada grup de treball decideix en quin format o de quina manera pot donar a conèixer els resultat de la tasca del curs.

Objectius de l’activitat: 

  • Crear una xarxa de persones amb interès per la neuroeducació i la seva pràctica.
  • A partir dels coneixements que ens ofereix la neurociència ser capaços/es de crear dinàmiques per treballar a l’aula dels 0-18 anys i per adults.
  • Posar a la pràctica, entre una i altra sessió, les activitats creades per poder-les avaluar i millorar a la sessió següent.
  • Aportar la creativitat de les persones participants a les dinàmiques que s’han de dissenyar.
  • Dissenyar dinàmiques que contemplin diverses metodologies com: el joc, la música, la dansa, el teatre, l’expressió plàstica, el joc de rol, la reflexió,…


Hores de durada:
40 hores (20 presencials +20 no presencials) 

Dates de realització
18 de gener
8 de febrer
1 i 15 de març
5 i 19 d’abril
3 i 17 de maig

Horari de l’activitat:
Dijous, de 18’00 a 20’30

Lloc de realització
Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

Destinataris:
Mestres, professorat i educadors/es amb interès per la neurociència. De tots els nivells educatius, educació infantil, primària, secundaria i l’ensenyament d’adults.

Persones responsables de la formació:
Maria Navarrete i Fa

Màster en Neuroeducació i Optimització de Capacitats per ISEP Bcn, Màster en Educació Emocional i Benestar per l’UB, Educadora social i Llicenciada en Belles Arts per la UB. Especialista en gimnàstica emocional des de la mirada de la neurociència.

Toni Tubio Muñoz

Llicenciat en Filologia Hispànica (UdL). Postgrau en Espanyol/Llengua Estrangera (Instituto Cervantes-UdL). Màster LELH (UB). Formador de l’Àmbit TIC (ICE-UAB). Coordinador “Projectes amb Espurna” (ICE-UAB). Coordinador de creació de projectes LaceNet (WMCProject – secundària)

 

Cost del curs:
35 euros
31.50 euros per exalumnes, mestres d’escoles de pràctiques amb conveni amb els estudis d’educació infantil Umanresa.

Inscripcions aquí >

Deixa un comentari