Educadores de la Xarxa de Biblioteques Veinals fan formació amb el projecte AMiC

Els dies 10 i 17 de març  van tenir lloc al Campus Umanresa dues sessions de formació artística adreçades a les educadores de la Xarxa de Biblioteques Veïnals de Manresa, en relació amb el projecte Art, Mestres i Creació (AMiC), coordinat per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) en col·Laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del Bages i el grau d’Educació Infantil d’UManresa.
Aquest projecte culminarà enguany amb dues exposicions finals durant l’abril i el maig relacionades amb l’Art Tèxtil Contemporani.

 

Durant aquestes dues sessions es van plantejar propostes pensades per tal de que les educadores poguessin redescobrir les propietats del material tèxtil i conèixer obres d’artistes contemporanis. També van servir per indagar i experimentar sobre les seves possibilitats plàstico-constructives a partir de la creació artística d’obres personals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A partir d’aquestes primeres sessions de formació, les educadores treballaran aquesta temàtica de l’Art Tèxtil Contemporani amb els infants de les Biblioteques Veïnals per tal de presentar finalment les seves obres a l’exposició titulada “li-TELA-tura” que tindrà lloc Centre Cívic Selvas i Carner (Manresa) del 12 al 31 de març.

 

 

Deixa un comentari