The game of Science and Knowledge. IW6

El divendres 17 de juny, l’espai Lab 0_6, presentarà la Jornada de Recerca “The game of Science and Knowledge”, en la que es tractarà el tema dels Espais de Ciència per a la infància.

officina-dei-materiali-giocheria

Aquest programa forma part de l’International Workshop in Higher Education 2016 , i està adreçat a especialistes, educadors, dinamitzadors culturals, professorat i investigadors interessats a millorar la pràctica educativa de les ciències en els seus respectius àmbits institucionals (museus, centre de divulgació científica i ambiental, ICE’s, centres educatius, etc.).

La jornada comptarà amb la presència d’Alessandro Porcheddu de la GiocheriaLaboratori de Milà, amb l’equip responsable del Lab 0_6 i amb professionals de la Cooperativa Encís, que ens oferiran la seva visió sobre l’educació científica a les primeres edats.

A continuació us mostrem el programa de la Jornada:

Program

10:00 – 11:30 “The game of science and knowledge: paths of informal education in GiocheriaLaboratorI”. Alessandro Porcheddu (GiocheriaLaboratori)

11:30 – 12:00 – pause

12:00 – 12:30 “What is the Lab 0_6?”. Visit and explanation. Gabriel Lemkow

12:30 – 14:00 “Outdoor play and sustainable development: developing creativity by using recycled materials” Jasone Latorre (Encis cooperative for the management of social services such as kindergartens, elderly houses, youth and cultural centers)


Inscripcions
:

L’assistència a l’acte és gratuïta però cal inscripció prèvia. Si voleu assistir heu d’enviar un correu a educacio.infantil@umanresa.cat indicant el vostre nom complert.

Dia: Divendres 17 de juny, de 10h a 14h
Lloc: Aula 1_3. Lab 0_6 (Edifici FUB2 – Antic CTM)  Com arribar >

Us hi esperem!!!

One Reply to “The game of Science and Knowledge. IW6”

Deixa un comentari