El Lab 0_6 també obre per Setmana Santa

DSC_0307

Voleu gaudir d’una estona de relació intensa amb els vostres fills o filles, en un ambient suggerent per a infants i adults, compartint curiositat, reptes i descobertes? El Lab 0_6 obre de dilluns a dimecres de Setmana Santa.

Més informació i inscripcions:  Lab 0_6. Activitats per a famílies >

DSC_0293

DSC_0319

 

 

 

 

 

El Lab 0_6, como s’aprecia a les imatges, posa a l’abast dels infants propostes diverses que plantegen algun repte sobre fenòmens relacionats amb el món de la ciència, reptes que els nens i nenes intenten resoldre o comprendre a partir de la iniciativa autònoma.

Es proporciona als infants un temps en el que no només es diverteixin amb la ciència sinó que se sentin seduïts per la fascinació natural dels fenòmens del món físic. Es troben amb lupes de mà i binoculars, amb focus de llums de diferents colors, amb rampes d’igual longitud però diferent inclinació, amb elements que s’adhereixen o no a uns imants, amb propostes de classificació de llavors o roques i minerals….

DSC_0302

DSC_0295

 

 

 

 

 

I tot, des de la perspectiva de considerar els nens i nenes persones competents i capaces, que prenen iniciatives amb sentit i resolen reptes de forma intel·ligent. Per això, es proposa als infants que entrin al Lab 0_6 amb la mirada de l’investigador que intenta entendre els misteris i preguntes que suggereixen les propostes…

Us hi esperem!!!

Deixa un comentari