VII Jornades de Diàlegs Educatius

** PLACES EXHAURIDES **

El proper 30 de gener els Estudis d’Educació Infantil d’UManresa celebrarem la 7a edició de les Jornades de Diàlegs Educatius, que enguany porten com a títol “Ciència 0-12. Passió per investigar”.

Volem dedicar aquestes Jornades a la passió i l’emoció que genera aprendre i investigar a través de la ciència. És la manera en què hem decidit estrenar el nostre nou projecte:Lab 0_6 fons transparent

poster VII jornades - final

PROGRAMA

.- 9’00 Benvinguda i recollida de documentació

.- 9’30 Xerrada inaugural “Passió per educar des de la neuroeducació“, a càrrec de la Dra. Anna Forés Miravalles.

Anna_Fores_i_MiravallesAnna Forés és doctora en Filosofia i Cienciès de l’Educació, i Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Els seus àmbits de treball són la didàctica, l’educació social, la resiliència, la neurodidàctica i el e-learning.
És presidenta de AIRE, associació d’investigació per a la resiliència, i forma part del Consell de redacció de Quaderns d’Educació Social. CEESC.
Ha estat delegada del rector per a les relacions Universitat-Societat de la Facultat d’Educació. Ha estat vicedegana de doctorat de la Facultat de Pedagogia de la UB i coordinadora de la universitat de la experiència “Educació i Societat”. Professora del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universiat de Barcelona. Ha estat membre també del grup consolidat de recerca EMA (Entorns i Materials per l’Aprenentatge) i el Grup consolidat d’Innovació docent INDAGA’T, i codirectora de la revista REIRE (revista d’innovació i investigació educativa).

.- 11’00 Esmorzar

.- 11’30 – 12’45 Experiències simultànies:

.- 12’45 – 14’00 Experiències simultànies:

.- 14’00 Dinar

.- 15’30 – 17’00 Experiències simultànies:

.- 17’00 Xerrada cloenda “Indagar: Per a què? Què? Com? I com avaluar?“, a càrrec de la Dra. Neus Sanmartí Puig.

neus-sanmarti-puigNeus Sanmartí Puig és doctora en Ciències Químiques i catedràtica emèrita de Didàctica de les Ciències a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en temes relacionats amb el desenvolupament curricular per a l’aprenentatge de les ciències i l’educació ambiental i amb l’avaluació i el llenguatge en relació a l’aprenentatge científic. Actualment treballa en temes relacionats amb l’aprenentatge de les ciències a partir de problemes i situacions contextualitzades.
Ha estat professora en els nivells de primària i de secundària, i en la formació de professorat de les dues etapes. Directora de l’ICE de la UAB 2002-2008. Col·labora amb diferents centres en programes de formació permanent. Ha escrit més de 100 articles i llibres.
Premi de Pedagogia Rosa Sensat 2002
Creu Sant Jordi 2009

.- 18’30 Comiat i recollida de certificats.

 

 

Us hi esperem!!

Estudis d’Educació Infantil

2 Replies to “VII Jornades de Diàlegs Educatius

Deixa un comentari