Pre-estrena al Lab 0_6

Avui el Lab 0_6 ha obert per primera vegada les seves portes per la visita que ens ha fet l’escola Tecnos de Terrassa.

Una cinquantena de nens i nenes de 4 i 5 anys, repartits en dos grups, han gaudit de les propostes d’experimentació del Lab 0_6, així com de les propostes d’exterior que han preparat les alumnes de 2n del Grau en Educació Infantil d’UManresa.

Ha estat un matí intens i molt gratificant, que ens ha servit per poder veure l’ús que fan els infants de l’espai i de les nostres propostes, i també als infants de la Tecnos que diuen haver descobert moltes coses interessants i s’han endut el “Misteri” dels imants per seguir-ho treballant a l’escola.

Fent conversa per tancar la visita
Fent conversa per tancar la visita

Moltes gràcies a tots i totes i esperem veure-us de nou ben aviat!

2 Replies to “Pre-estrena al Lab 0_6

  1. Ha estat un matí molt aprofitat i de ben segur en traurem suc a l’escola. Ja us anirem explicant els nostres “descobriments”.

Deixa un comentari