Una finestra a l’escola. 57 experiències d’educació avui

La coordinadora d’escoles 0-12, entitat de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, que representa unes 140 escoles de Catalunya, vol obrir amb aquestes 57 experiències una finestra a l’esdevenidor de la nostra societat, convençuts que per nosaltres el futur és el present: el dia a dia on cadascun dels nens i les nenes forgen la seva identitat com aprenents.

Diuen que una imatge val més que mil paraules.  Hem volgut trobar imatges suggerents que reflecteixen algunes de les coses que passen a l’escola i acompanyar-les d’un petit text que ens ajudi a reflexionar sobre què fem i per què ho fem en educació. Un ampli ventall d’aportacions diverses que donen una idea de conjunt de molta riquesa que esperem que resulti engrescador per a qualsevol lector.

A continuació us mostrem un tastet d’aquestes 57 experiències:

Música! Llum! Color! .... Emoció!  Escola La Serreta. Santpedor. Educació Infantil
Música! Llum! Color! …. Emoció! Escola La Serreta. Santpedor. Educació Infantil

La música com a llenguatge creatiu dóna als nens instruments per entendre el món i per expressar-lo, millora la formació dels infants com a persones i crea un espai màgic on els nens i les nenes poden reconèixer allò que senten i fer que ho expressin.  Barrejar llenguatges creatius com el musical amb llum i color pot crear un espai d’il•lusió i de descoberta on els infants puguin compartir i fer amics.

 

No us perdeu la presentació del llibre a le Escoles d’Estiu!

Nosaltres ho farem a l’Escola d’Estiu del Bages >

 

 

logofederacio2011          logo ice uab           UManresa+FUB

Deixa un comentari