3a Fira d’experimentació, un èxit

Un total de 113 nens i nenes al primer torn i 125 al segon van poder gaudir de valent amb les propostes preparades per les  nostres estudiants de 3r i 4t d’educació infantil. Us deixem amb l’enllaç a unes imatges  i amb un vídeo per si voleu recordar alguns dels bons moments passats.

Gràcies a tots per l’assistència i a estudiants i professorat per l’esforç realitzat.  L’equip docent d’Educació Infantil de la FUB estem convençuts i convençudes que no té sentit deixar tancat entre les parets de la Universitat el saber i l’esforç d’innovació que es fa des dels estudis, i que teoria i pràctica han d’anar de la mà, de manera que tot el saber teòric només té sentit si som capaços de dur-lo a la pràctica i a la inversa. La Fira és una mostra de com podem lligar les dues coses i de passada, oferir oportunitats d’aprenentatge novedoses als nostres ciutadans més petits.

En els següents enllaços podreu veure més fotografies i un vídeo sobre la Fira:
Enllaç fotografies 1                       Enllaç fotografies 2

Si els vostres fills i filles van gaudir amb l’experimentació i els jocs matemàtics, us suggerim per aquestes vacances de Nadal el Niu de ciència, espai per a infants de 0 a 6 anys del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau). L’entrada és gratuïta. Més informació:  http://agenda.museuciencies.cat/ca/museus/museu-de-ciencies-naturals-de-barcelona/activitats/2013/12/22/2013-12-22_niu_ciencia/

 

 

 

 

 

I si voleu saber què en pensen els visitants, aquí teniu uns quants enllaços! Que us ho passeu molt bé!

http://www.3macarrons.com/2013/03/niu-de-ciencia-museu-blau.html

http://www.mammaproof.org/museo-blau/

http://www.sarriapetits.com/un-niu-de-ciencia-al-museu-blau/

Deixa un comentari