Graduació de les primeres mestres FUB

El passat 11 d’octubre vam celebrar l’acte de graduació de la primera promoció de mestres FUB, un acte, en paraules del Director General, “de reconeixement a l’esforç, la feina, la constància i la tenacitat”. Moltes felicitats a totes!

En  Marc Boada ens va fer l’honor de  llegir la lliçó de comiat, amb un missatge d’optimisme. Gràcies, Marc!.

“La  crisi és un pal, però per sort tenim en les nostres mans les eines més potents que existeixen per lluitar contra una situació desfavorable… Som intel•ligents! Sí, sí, a vegades no ho sembla, però tenim una ment estructurada, preparada, una eina de gran potència… Tots vosaltres heu passat per una fase formativa que ha durat pràcticament dues dècades!!! Els ciutadans que hem passat per l’escola sabem molt, fins i tot sabem més del que ens pensem, som capaços de fer més del que ens imaginem…
A partir d’ara us passaran coses increïbles, fantàstiques i emocionants!”

 

 

 

 

 

I molta sort  a tothom de part de l’equip d’educació infantil, esperem retrobar-vos sovint al llarg del vostre recorregut professional!

Deixa un comentari