Benvinguts al nostre blog!

Hola futurs infermers i infermeres!

Benvinguts al Bloc d’infermeria de la FUB.

Som l’ Israel i la Laura estudiants de 4 º d’Infermeria, posem en funcionament aquest bloc com a part del nostre treball fi de grau. Un dels motius pel qual fem aquest bloc és per informar-vos sobre diferents temes de salut relacionats amb la infermeria.  A més, us anirem informant sobre diferents cursos i activitats que s’organitzaran, tant a la universitat com a nivell autonòmic.

Cada dilluns publicarem una nova entrada on parlarem d’un tema de salut o sobre algun dia mundial com és el de la infermeria, la diabetis, el càncer,etc. També ens podreu suggerir temes que us puguin resultar interessants i estarem encantats de parlar sobre ells.

El Bloc compta amb dos apartats extra. Per una banda, hi hauà grabacions on es podran observar simulacions que s’hagin fet a la Universitat, entrevistes o altres temes que pensem que poden ser d’interès per a vosaltres. D’altra banda, tenim l’apartat d’Experiències on podreu compartir les vostres experiències en pràctiques. Pensem que és un bon mitjà per saber la vostra opinió sobre els diferents centres de pràctiques on esteu, a més a més us donem la possibilitat d’explicar anècdotes i fins i tot fer suggeriments de rotatoris que t’hagin agradat perquè altres persones puguin llegir-los i explicar la seva opiniò, pensem que tambè és interessant per poder conèixer estudiants d’altres cursos i compartir opinions.Nosaltres com estudiants d’infermeria també farem les nostres aportacions.

Esperem que us agradi i esperem la vostra participació!

Una salutació
 Israel i Laura

Hola futuros enfermeros y enfermeras!

Bienvenidos al Blog de Enfermería de la FUB. Somos Israel y Laura estudiantes de 4º de Enfermería,y ponemos en funcionamiento este blog como parte de nuestro trabajo de fin de grado. Uno de los motivos por el que hacemos este blog es para informaros sobre diferentes temas de salud relacionados con la enfermería. Ademas, os iremos informando sobre diferentes cursos y actividades que se organizaran tanto por la universidad como a nivel autonómico.

Cada lunes publicaremos una nueva entrada donde hablaremos de un tema de salud o sobre algún día mundial como es el de la enfermería, diabetes, cáncer, etc. También nos podréis sugerir temas que os puedan resultar interesantes y estaremos encantados de hablar sobre ellos.

El Blog cuenta con dos apartados extra, uno de ellos son Videos donde se publicaran simulaciones que se hayan hecho en la universidad, entrevistas u otros temas que creamos que sean de interés para vosotros. Por otra parte, tenemos el apartado de Experiencias donde podréis compartir vuestras experiencias en practicas. Creemos que es un buen medio para saber vuestra opinión sobre los diferentes centros de practicas en los que estáis y ademas os damos la posibilidad de contar anécdotas o incluso hacer sugerencias de rotatorios que te hayan gustado para que otras personas puedan leerlo y comentarlo, también es una forma de conocer a estudiantes de enfermería de otros cursos. Nosotros como estudiantes de enfermería haremos nuestras aportaciones.

Esperamos que os guste y esperamos vuestra participación!

Un saludo,
Israel y Laura

9 Replies to “Benvinguts al nostre blog!

  1. Enhorabona per la iniciativa! Desitjo que aquest blog sigui un espai de comunicació molt profitós per a estudiants i professionals i us animo a treballar-hi de valent.

  2. M’encanta la iniciativa!!! Sou uns cracs i us felicito per la feina que heu fet i la que us vindrà. Que no decaiguin els ànims i molta sort!!! Mentre hi hagi gent com vosaltres, el món no pararà de sorprendre’ns.
    Felicitats!

  3. Avui, companys de tercer curs han fet una sessió formativa amb gent gran sobre temes de memòria. Suggereixo que us aportin informació sobre la seva experiència. Ells o d’altres que també n’han fet.

  4. M’agrada molt aquesta iniciativa; crec que serà molt útil per a tots nosaltres.
    Sempre hi ha gent amb idees brillants! Felicitats als creadors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *