Anem al Món Sant Benet

Avui dimecres hem anat al Món Sant Benet per fer un taller molt interessant: “de l’hort al plat”.

Quan hem arribat, hem esmorzat i mentre esperàvem a començar el taller, hem tornat a buscar insectes. Allà n’hi havien molts, i eren diferents dels que vam trobar ahir pels voltants de la Fub. A alguns, però, no els ha agradat gaire que hi haguessin tantes formigues!

De seguida han arribat les monitores i hem anat cap a l’hort, on ens han explicat que colliríem diferents verdures ecològiques per després cuinar-les i menjar-nos-les! però… ja sabem exactament què vol dir la paraula “ecològic”? entre tots hem exposat unes quantes idees i finalment ens han fet 5 cèntims del que significa tenir un hort ecològic. Havíem de collir carbassons, pebrots, tomàquets, cebes i albergínies. Serem capaços de trobar-les?
I després ha arribat l’hora de veritat! anem a cuinar-les!

Alguns hem fet una pizza d’albergínia.
Els més petits un pinxo de tomàquet, olives i formatge, i carbassó marinat amb vinagreta.Uns altres, carbassó farcit amb ou dur,olives negres, tonyina i pebrot vermell.

Mireu com cuinem! Ens encanta! Ep! Que crema! Aquí anem muntant la pizza vegetal amb la base d’albergínia blanca ecològica.

I uns altes, fent els pinxos.Mireu els carbassons farcits com ens han quedat! i aquí el resultat final! un plat per cadascú perquè tots puguem provar de tot.
Un taller molt interessant!

Demà, continuem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *