Anem a buscar insectes!

Aquest matí hem vist que al terrari dels insectes pal hi havien unes boletes petites amagades entre la sorra, i ens hem preguntat… això són ous? o són caques? o potser insectes molt petits? ho hem mirat amb la lupa i hem intentat agafar-ne unes quantes a veure si entre tots descobríem què eren aquelles boletes rodonesDesprés hem sortit pels voltants del Lab a veure si trobàvem més insectes per poder posar al terrari. I n’hem trobat molts!

Fins i tot hem trobat un escarabat i sobretot moltes i moltes formigues.

Hem posat els insectes que hem anat trobat dins d’una caixeta per portar-la al Lab, mentre que ens anàvem preguntant, a on els posarem? què menjaran? si els posem dins amb els insectes pal es moriran? o els insectes pal se’ls menjaran?

Altres nens i nenes han dit: les formigues no arribaran al Lab perquè l’escarabat se les haurà menjat!

Doncs sabeu què? Quan hem arribat hem vist que les formigues s’estaven menjant l’escarabat… curiós però cert.

Demà continuem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *