Benviguts i benvingudes al Campus Infantil 2016!

IMG-20160518-WA0001Som les monitores de la cinquena edició del Campus Infantil de la FUB.   Voldríem presentar-nos una mica perquè ens coneguéssiu.

La Gemma és la noia de la dreta i actualment està estudiant Educació Infantil a la FUB. Té el títol de monitora de lleure i durant aquest curs ha estat treballant en un menjador escolar amb infants de 3 a 16 anys.

La Sílvia és la noia del mig. Va ser de la segona promoció del grau d’Educació Infantil de la FUB. També té el títol de monitora de lleure i ha estat treballant i fent de voluntària en diversos àmbits relacionats amb l’educació com menjadors escolars, extraescolars i ludoteca. Actualment està treballant com a monitora de Robòtica i és voluntària del CR TEA (Centre adreçat a infants amb TEA i les seves famílies).

La Núria és la noia de l’esquerra. Va ser de la primera promoció del grau d’Educació Infantil de la FUB. Des d’aquell moment fins ara ha estat treballant en diversos àmbits relacionats amb l’educació: com a monitora d’extraescolars i com a responsable de la sala infantil i juvenil de la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga. Aquest curs 2015-2016 ha estat treballant de mestra a l’escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages, així com també com a docent en el programa #INVULNERABLES.

Esperem que us animeu a formar part del Campus ja que segur que ens divertirem i aprendrem molt tots plegats durant l’estiu. Ja que a través del joc treballarem l’adquisició d’hàbits saludables i ens endinsarem en l’aprenentatge de les ciències mitjançant l’experimentació. Aquesta edició, com a novetat, combinarem activitats en l’espai Lab_06 amb diferents sortides a l’exterior i a la Fundació Alícia.

No dubteu en preguntar-nos qualsevol qüestió sobre el Campus d’aquest any.

Ens veiem aviat i que tingueu una bona recta final d’aquest curs!!!

Gemma, Sílvia i Núria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *